Uitgebreide versie van Kaspersky VPN

Bij gebruik van de beperkte versie :

Wanneer u de onbeperkte versie gebruikt:

Om de onbeperkte versie te gebruiken, moet u een abonnement op Kaspersky VPN kopen. U kunt een abonnement kopen of verlengen via de app .

Een verbinding met My Kaspersky is noodzakelijk om de onbeperkte versie te activeren en te gebruiken.

Uw My Kaspersky-accountgegevens bevatten het aantal resterende dagen tot de verloopdatum van uw abonnement. Raadpleeg het onderdeel Informatie over abonnementen bekijken.